Viktor
Simon
Jim

Matchreferat:

Dagens match mot Hälsö startade redan 10.00. Väldigt fin plan som vi spelar på idag (Prästängen) men väldigt kallt och blåsigt. Vi börjar den här matchen på ett liknande sätt som vi gjorde förra matchen. Hälsö får styra och ställa lite under största delen av 1a halvlek. Dem lyckas spela sig igenom vissa tillfällen kombinerat med långa bollar som fungerar ganska effektivt. Mickael som står i målet idag sätts på test någon gång eller 2, annars så reder vi ut det mesta under halvleken i försvaret. Det är i offensiven våra anfall blir korta och för lättläst.

Efter att ha samlats oss i halvlek så börjar vi att agera som ett lag i andra halvan. Vi dominerar inte men matchen är mycket jämnare och då lyckas domaren hitta en straff i min 50 som man kan diskutera. 1-0 till Hälsö. Målet är tungt eftersom det kommer när vi faktiskt gör ett mycket bättre jobb. Matchen fortsätter vara jämn tills Hälsö gör 2-0 i 70 min efter att vi hat släppt igenom dom ganska enkelt.

Vi är inte riktigt med från första början.
Det är något vi måste bli bättre på annars kan det stå sig dyrt under serien.